Galleri Sjöhästen
Aktuell utställning

« Eva Olofsson

Måleri

Eva Olofsson är en svensk bildkonstnär, född 1977 och verksam i Göteborg.
Evas målningar bjuder ofta på de små vackra detaljer som vårt universum förmedlar varje dag men vilka kan vara svåra att upptäcka vid ett första ögonkast.
Den dramatiska naturen fylld av liv är hennes källa till inspiration och de komponenter som gör hennes kreativa sinne till ett unikt möte med penseln.
Evas måleri kännetecknas av ett egenartat uttryckssätt som får sin tyngd i den speciella blandteknik som hon använder sig av.
I Evas verk kan du ständigt finna nya detaljer vilka har arbetats fram genom att lager lagts på lager. Färgerna flödar och skapar en melodi genom hela måleriet.
Som den kreativa själ hon är, målar Eva alltid på intuition till sista penseldraget och det finns aldrig en klar bild över hur verket skall komma att se ut, detta bjuder betraktaren av hennes verk på en magisk resa genom en värld full av ögonblick.
Med en bakgrund och ytterligare yrkesprofession som floristmästare tar Eva med sig växter och blommor in i sina verk på ett naturligt sätt, ingredienser som balanseras med harmoni och ett samspel av livets stora händelser och små detaljer.
Livets resa och historia är källor som Eva ofta fyller på ur när hon skapar.

Konst/grafik av Eva Olofsson finns till försäljning på galleriet.

Öppettider:

Ons-Fre 15-18
Lö 11-15

Adress:

Galleri Sjöhästen Nyköping
Stora Torget 1
61132 NYKÖPING

Telefon:

0155-28 78 11

Kontakta oss

Karta