Galleri Sjöhästen
Aktuell utställning

« Viktoria Tikhomirova

Måleri

Viktoria Tikhomirova en etablerad konstnär bor och arbetar i Stockholm.
Viktoria är en av de mest kända och etablerade konstnärerna i Skandinavien. Hennes alldeles särskilda verk förenar en otrolig variation av mönster, strukturer och stilar som avspeglar ett enormt djup av känsla och intelligens. Hennes målningar förmedlar kärlek för livet och uppskattning för skönhet på många olika plan.

Viktorias målningar kan beskrivas som allt från mystiska och enigmatiska till häftiga och påhittiga. Hennes verk täcker hela skalan av det konstnärliga spektrumet och de stimulerar betraktarens fantasi. Viktoria har en enastående personlighet – hon är mycket talangfull, oerhört kreativ och hon omringas av en alldeles särskiljande aura. Hon är en av de begåvade människorna vilkas talang stärktes men inte begränsades av den formella träningen samtidigt som hon förblev trogen sin egen fantasi och sina idéer.

“Hennes alldeles särskilda verk förenar en otrolig variation av mönster, struktur och stilar som avspeglar ett enormt djup av känsla. Hennes målningar förmedlar kärlek till livet och uppskattning för skönhet på många olika plan. Viktorias målningar kan beskrivas som allt från mystiska och enigmatiska till häftiga och påhittiga. Hennes verk täcker hela skalan av det konstnärliga spektrumet och de stimulerar betraktarens fantasi.” – Peace and Colour Gallery, London.

Öppettider:

Ons-Fre 15-18
Lö 11-15

Adress:

Galleri Sjöhästen Nyköping
Stora Torget 1
61132 NYKÖPING

Telefon:

0155-28 78 11

Kontakta oss

Karta