Galleri Sjöhästen
Aktuell utställning

Ardy Strüwer, Louise Villa & Caroline Möller

Aktuell utställning

Ardy målar i explosiva färger, ofta i surrealistisk stil med kvinnoansikten som ofta återkommande motiv. Hans konst är en hyllning till livets ursprung, kvinnan. Ardys bildvärld är fylld av orientalisk prakt, kvinnobesatthet och surrealistiska färgdrömmar. Den är glimrande vacker och rymmer samtidigt skikt av trolldom och vanvett. Ardy målar ofta i en blandteknik ”mixed media” d.v.s. olja, tempera och akryl blandat på duk och akvarellpapper. Collagebilder gör han oftast på sina resor runt om i världen.

Louise Villa beskriver sin konst som "figurativt måleri med abstrakta inslag eller abstrakt måleri med figurativa inslag. Född 1974 och nu boende och verksam utanför Lund. Hon har alltid målat och började ställa ut 2013. Sedan dess har det blivit många utställningar runtom i Sverige och även utomlands. Louise målar i olja och akryl. Hon arbetar ofta i flera lager för att ge målningarna ett djup.

Caroline Möller är en skicklig keramiker från Öland. Hon gör vackra och unika keramiska föremål, vilka bränns i rakuteknik. Caoline har ställt ut sedan 1994 och det har blivit många utställningar runtom i Sverige. Här visar hon några av sina rakubrända urnor och keramiska tavlor.

Vi hälsar dig varmt välkommen till Vernissage
på lördag 24 september kl 11–15.
Konstnärerna är på plats och berättar gärna mer om sin konst.

Extra öppet på söndag den 25 september kl 11-15.
Utställningen pågår 24 September - 8 oktober 2022.

Öppet under utställningen:
Onsdag - fredag kl 15-18 och lördag kl 11-15.

Hannele Heiskanen

PS. Är du en Facebook-användare? Ta del av de senaste nyheterna och gilla galleriets sida på
Galleri Sjöhästen på Facebook.

Öppettider:

Ons-Fre 15-18
Lö 11-15

Adress:

Galleri Sjöhästen Nyköping
Stora Torget 1
61132 NYKÖPING

Telefon:

0155-28 78 11

Kontakta oss

Karta